NASLOVNA  /   NOVOSTI
anthem-inline
ZAVRŠNOM IZLOŽBOM OKRUNJENI 4. DANI STVARALAŠTVA

GKČ Pula i ove je godine ugostila završnu prezentaciju i veliku izložbu radova nastalih tijekom maratonskih 4. Dana stvaralaštva. Manifestacija se od 20. srpnja do 22. kolovoza održala u Puli, Medulinu, Banjolama, Pomeru i Vodnjanu, a krizi unatoč objedinila je čak 17 programa i to sedam samostalnih izložbi, sedam radionica keramike, raku keramike, mozaika, eksperimentalnog mozaika i vitraja...

opširnije
anthem-inline
PRED VIŠE OD 200 POSJETITELJA ZAVRŠENI 3. DANI STVARALAŠTVA

Izložbom otvorenom 24. kolovoza u pulskoj GKČ Pula zatvoreni su ovogodišnji, 3. Dani stvaralaštva. U organizaciji Udruge Art studio manifestacija, čiji su pokrovitelji Istarska županija, gradovi Pula i Vodnjan te općina Medulin, započela je 14. srpnja, a sve do 24. kolovoza u Puli, Medulinu, Banjolama, Pomeru i Vodnjanu održano je 13 različitih programa, od radionica do izložbi. Svoje viđenje Istre...

opširnije
anthem-inline
DRUGA IZLOŽBA 3. DANA STVARALAŠTVA

Medulinska galerija Loža ugostila je drugu od ukupno šest izložbi u sklopu ovogodišnjih 3. Dana stvaralaštva. Na izložbi se predstavlja šest novih autora: Radmila Mitrović s keramičkim nakitom, Linea Bottegaro Brkljača oslikanim drvom, Vesna Jaklin Pantić batikom i nakitom od keramike, a radove u keramici izlažu i Centar za inkluziju i podršku u zajednici - Pula, Danica Kranjc i Igor Fabris.

opširnije
anthem-inline
ZAPOČELI 3. DANI STVARALAŠTVA

Svečanim otvorenjem na Narodnom trgu u Vodnjanu, započeli su ovogodišnji 3. Dani stvaralaštva u organizaciji pulske Udruge Art studio. Početak je to kreativnog maratona, koji će trajati 45 dana kroz 13 različitih programa ( 6 izložbi i 7 vikend radionica ), u kojem će sudjelovati više od 130 sudionika.

opširnije
anthem-inline
OTVORENA GODIŠNJA IZLOŽBA POLAZNIKA KERAMIČKE RADIONICE

U GKČ Pula otvorena je izložba radova polaznika radionica Udruge za promicanje stvaralaštva Art studio. Javnosti je predstavljeno 100-injak radova nastalih u keramici i raku keramici, koje je od rujna 2010. do kraja lipnja ove godine, izradilo 23-oje polaznika prvog, drugog te naprednog stupnja tečaja.

opširnije
anthem-inline
U SKLOPU DANA OPĆINE MEDULIN OTVORENA IZLOŽBA KERAMIKE I MOZAIKA

Izložbom keramike i mozaika u medulinskoj galeriji Loža Udruga Art studio sudjelovala je u obilježavanju Dana općine Medulin. Izložbu je otvorio savjetnik načelnika za kulturu Općine Medulin Andrej Bader izrazivši zadovoljstvo što su radionice Udruge Art studio iznjedrile kvalitetne radove u keramici i mozaiku. O postavu izložbe govorila je suradnica Udruge Danica Kranjc.

opširnije
anthem-inline
U POMERU INAUGURIRANA REPLIKA PODNOGA MOZAIKA

U sklopu obilježavanja Dana Općine Medulin u Pomeru je svečano otkrivena replika rimskog podnog mozaika autorice Sandre Šesto, inače voditeljice radionica izrade mozaika u Udruzi Art studio. Impozantan mozaik dimenzija 235 x 129 centimetara i težak čak dvije tone postavljen je u stakleni okvir, a uz njega su i neophodne informacije na nekoliko stranih jezika.

opširnije
anthem-inline
"ISTRA KROZ SJEĆANJA" U TZ FAŽANE

U prostorijama Turističke zajednice Općine Fažana u nazočnosti brojnih uzvanika 5. srpnja otvorena je izlož ba radova polaznika keramičke radionice Doma za starije i nemoćne osobe " Alfredo Štiglić " iz Pule. Riječ je o izložbi keramike pod nazivom " Istra kroz sjećanja " čiji su autori korisnici Doma za starije i nemoćne osobe, a radovi su nastali u sklopu projekta " Kreativnost nema godine " kojega provodi Udruga za promicanje stvaralaštva Art studio

opširnije
anthem-inline
"KREATIVNOST NEMA GODINE" U DOMU UMIROVLJENIKA

U pulskome Domu za starije i nemoćne osobe "Alfredo Štiglić" otvorena je izložba radova nastalih u keramičkoj radionici koja već više od desetljeća djeluje u ovome Domu. Izložba predstavlja rezultat 10-mjesečnog rada 11 polaznica iz Doma umirovljenika u sklopu projekta "Kreativnost nema godine" koji su u rujnu 2008. godine zajednički pokrenuli Dom i Udruga za promicanje stvaralaštva Art studio pod vodstvom Igora Fabrisa.

opširnije

ONLINE PRIJAVA ZA RADIONICE KERAMIKE

- radionica keramike za odrasle
- radionica Junior +
- radionica Dana stvaralaštva


MOLIMO ISPUNITE FORMU

Izjava o privatnosti:  Udruga Art studio ne trguje vašim Informacijama.
Pohranjene informacije o Vama koristimo isključivo kako bi Vas kontaktirali vezano za vašu prijavu ili upit.