NASLOVNA  /   NOVOSTI
izlozba
IZLOŽBA "ZAJEDNO" 2019.

Pozivamo vas na otvorenje izložbe projekta "ZAJEDNO 2019." kojega su zajednički realizirali Udruga Art studio, Škola za odgoj i obrazovanje Pula i OŠ Kaštanjer..

opširnije
izlozba
OTVORENJE IZLOŽBE JUNIOR + 2019.

Uspješno smo okončali ovogodišnji ciklus radionica namijenjenih obiteljima.. nastali su prekrasni radovi koje ćemo rado predstaviti javnosti...

opširnije
izlozba
IZLOŽBA "PABLOVE ŽENE"

Pridružite nam se na otvorenju izložbe "Pablove žene" u sklopu 11. Dana stvaralaštva koje će se održati u nedjelju 21. srpnja..

opširnije
izlozba
10 GODINA GRAFIKE

Pozivamo vas na otvorenje izložbe Gordane Brborović 10 Godina grafike u sklopu 11. Dana stvaralaštva u nedjelju 14. srpnja..

opširnije
izlozba
IZLOŽBA "SVJETLO I SJENA"

Pridružite nam se na otvorenju 11. Dana stvaralaštva u četvrtak, 04. srpnja u 21 sat u ECPD / Europskom centru za mir i razvoj UN-a..

opširnije
izlozba
UPISI NA RADIONICE 11. DANA STVARALAŠTVA

Započeli su upisi na radionice 11. Dana stvaralaštva, koji će se na području Grada Pule, Medulina i Vodnjana, održavati od 4. do 31. srpnja..

opširnije
izlozba
GODIŠNJA IZLOŽBA POLAZNIKA KERAMIČKE RADIONICE

Pozivamo vas na otvorenje Godišnje izložbe polaznika radionice keramike Udruge Art studio u srijedu 26. lipnja u 18.30 sati u Gradsku knjižnicu i čitaonica Pula..

opširnije
anthem-inline
MEĐUNARODNA IZLOŽBA - "VODA, FLUID ŽIVOTA"

Tema ove izložbe je voda u svim svojim pojavnostima i oblicima. Voda kao univerzalna životna sila, životni fluid, izvor inspiracije. Ima li boljeg mjesta za inspiraciju i susret s ovom silom od Plitvičkih jezera..

opširnije
anthem-inline
"FLORA" IZLOŽBA BATIKA RADIONICE ART STUDIA

Na vodnjanski Dan ulja i vina, u subotu 27.04.2019. u 15.00, pozivamo Vas u TERABOTO podrum, Istarska 99, Vodnjan, na otvorenje izložbe "Flora" Art studia Pula i njezine BATIK radionice..

opširnije
anthem-inline
10 GODINA ZAJEDNO PREZENTACIJA PROJEKTA

Pozivamo vas na otvorenje izložbe projekta 10 GODINA ZAJEDNO kojeg su ove godine zajednički realizirali Udruga Art studio, Škola za odgoj i obrazovanje Pula..

opširnije
anthem-inline
JUNIOR + 2018. OTVORENJE IZLOŽBE

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe projekta Junior + 2018. kojega već osmu godinu provode Udruga Art studio i Centar za socijalnu skrb Pazin ..

opširnije
anthem-inline
UPISI POLAZNIKA NA RADIONICU KERAMIKE

Udruga Art studio upisuje nove polaznike radionice keramike za početni stupanj. Radionice se održavaju u prostorijama Udruge u prizemlju sjevernog krila Centra gradskih udruga..

opširnije
anthem-inline
UPISI NA RADIONICE JUNIOR+ 2018.

Udruga Art studio u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Pazin - Podružnicom Obiteljski centar Pula upisuje polaznike na ovogodiŠnji, 8. ciklus radionica Junior+ . Riječ je o aktivnostima u sklopu projekta..

opširnije
anthem-inline
ZATVARANJE 10. DANA STVARALAŠTVA

Svečano zatvaranje ovogodiŠnjih 10. Dana stvaralaŠtva održat će se u srijedu 1. kolovoza u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici. Prije toga održat će se otvaranje 40. samostalne izložbe..

opširnije
anthem-inline
NAJAVLJENI 10. DANI STVARALAŠTVA

U Komunalnoj palači u Puli danas su najavljeni jubilarni 10. Dani stvaralaŠtva koji će se održati od 5. srpnja do 1. kolovoza u Puli te Medulinu, Vodnjanu, Pomeru i PjeŠčanoj uvali..

opširnije
anthem-inline
UPISI POLAZNIKA ZA 10. DANE STVARALAŠTVA

U sklopu ovogodiŠnjih 10. Dana stvaralaŠtva Udruga Art studio upisuje polaznike za 10 različitih radionica. U nastavku pogledajte informacije o atraktivnoj dvodnevnoj radionici..

opširnije

ONLINE PRIJAVA ZA RADIONICE KERAMIKE

- radionica keramike za odrasle
- radionica Junior +
- radionica Dana stvaralaštva


MOLIMO ISPUNITE FORMU

Izjava o privatnosti:  Udruga Art studio ne trguje vašim Informacijama.
Pohranjene informacije o Vama koristimo isključivo kako bi Vas kontaktirali vezano za vašu prijavu ili upit.