NASLOVNA  /   NOVOSTI
anthem-inline
ZAVRŠNA PREZENTACIJA PROJEKTA ZAJEDNO 2017.

Pozivamo vas na završnu prezentaciju projekta ZAJEDNO 2017 kojega su zajednički realizirali Osnovna škola Veruda, Škola za odgoj i obrazovanje Pula..

opširnije
anthem-inline
KINO VALLI: IZLOŽBA JUNIOR + 2017.

Pozivamo vas na otvorenje izložbe Junior + koja je pozvana da bude dio programa "Pulica u kaputu" u srijedu 15. sudenog..

opširnije
anthem-inline
OTVORENJE IZLOŽBE JUNIOR + 2017.

Otvorenje izložbe projekta JUNIOR + 2017. koji je realiziran u suradnji Udruge Art studio i Centra za socijalnu skrb Pazin..

opširnije
anthem-inline
ZATVARANJE 9. DANA STVARALAŠTVA

Zatvaranje 9. Dana stvaralaštva i otvorenje izložbe radova sa svih radionica ovogodišnje manifestacije u gradskoj knjižnici i čitaonici Pula..

opširnije
anthem-inline
HUMANITARNA AUKCIJA MAJICA arT-SHIRT

Humanitarna aukcija majica arT-SHIRT u sklopu 9. Dana stvaralaštva održati će se u petak 28. srpnja ispred Artstudio gallery..

opširnije
anthem-inline
CRNO-BIJELO... U BOJI / BIANCO E NERO... A COLORI

Otvorenje izložba "CRNO-BIJELO.. U BOJI / BIANCO E NERO.. A COLORI" Lidije Haler u sklopu 9. Dana stvaralaštva otvara se u srijedu 26. srpnja..

opširnije
anthem-inline
ISPOD POVRŠINE - SOTTO LA SUPERFICIE

Izložba Igora Fabrisa "ISPOD POVŠINE - SOTTO LA SUPERFICIE" otvara se u nedjelju 23. srpnja u pulskom "Zero Strasse" s početkom u 21 sat..

opširnije
anthem-inline
KADA SNOVI POSTAJU STVARNOST

Art studio poziva na otvorenje izložbe keramike "Kada snovi postaju stvarnost" Meri Drndić u srijedu 19. srpnja s početkom u 21.00 ..

opširnije
anthem-inline
PRIČE DALEKIH SVJETOVA - STORIE DI MONDI LONTANI

Udruga Art studio poziva na otvorenje izložbe keramike i batika Maje Fonda Cirman i Vesne Jaklin Pantić u nedjelju, 16. srpnja s početkom u 21.00 ..

opširnije
anthem-inline
ART-SHIRT PULA 2017

Pozivamo vas da se pridružite na prvi termin ovogodišnje humanitarne akcije arT-SHIRT u sklopu 9. Dana stvaralaštva, u petak, 14. srpnja od 19.00 do 21.00 sati ispred Artstudio gallery..

opširnije
anthem-inline
OTVORENI 9. DANA STVARALAŠTVA

Sinoć su otkrivanjem velikog murala koji priča priču o Puli od antičkog doba do danas u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre otvoreni 9. Dani stvaralaštva. Mural je postavljen na jednom od bastijona pulskog Kaštela..

opširnije
anthem-inline
PRIJAVE ZA VIKEND RADIONICE 9. DANA STVARALAŠTVA

U tijeku su prijave za radionice koje će se održati u sklopu 9. Dana stvaralaštva Udruge Art studio. Od 9. srpnja do 2. kolovoza održat će se vikend radionice - keramike, raku keramike, mozaika, dekoracija keramike, kiparstvo i radionica stakla..

opširnije
anthem-inline
Godišnja izložba polaznica radionice batika

Udruga Art studio vas poziva na otvaranje Godišnje izložbe batika polaznica škole tradicionalnog i suvremenog batika Jasminke Brlas, Rine Cukon, Brune Fabris..

opširnije
anthem-inline
UPISI NA RADIONICU BATIKA

Udruga Art studio započela je s primanjem prijava za radionicu batika. Riječ je o školi tradicionalnog i suvremenog batika..

opširnije
anthem-inline
ZAVRŠNA IZLOŽBA PROJEKTA JUNIOR+ 2016

Udruga Art studio poziva na otvorenje završne izložbe projekta Junior+ 2016 koji je ove godine okupio više od 50 sudionika iz 20 obitelji..

opširnije
anthem-inline
UPIS POLAZNIKA NA RADIONICE KERAMIKE

Udruga Art studio upisuje nove polaznike radionica keramike za početni stupanj. Radionice se održavaju u prostorijama Udruge u prizemlju sjevernog krila Centra gradskih udruga Rojc..

opširnije
anthem-inline
UPIS NA RADIONICE "JUNIOR +"

Udruga Art studio u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Pazin - Podružnicom Obiteljski centar Pula upisuje polaznike na ovogodišnje izdanje radionica Junior +. Riječ je o aktivnostima u sklopu projekta rane obiteljske podrške u kojima besplatno mogu sudjelovati roditelji i njihova djeca vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta...

opširnije
anthem-inline
IZLOŽBA "OPUSTI SE / RILASSATI"

U sklopu manifestacije 8. Dani stvaralaštva Udruge Art studio u prostoru Europskog centra za mir i razvoj UN-a (ECPD) u pulskoj Flaciusovoj ulici otvorena je izložba "Opusti se - umjetnost u funkciji". Riječ je o središnjem događaju ovogodišnjih Dana stvaralaštva...

opširnije
anthem-inline
VOLONTIRANJE U ZAJEDNICI "ŽIVOT PUN MOGUĆNOSTI"

Jadran je volontirao tijekom keramičkih radionica za djecu iz redovne pulske Osnovne škole Vidikovac i djece s teškoćama u razvoju iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula..

opširnije
anthem-inline
SVE JE SPREMNO ZA JOŠ VEĆE I BOGATIJE 8. DANE STVARALAŠTVA !

Mnoštvo radionica u sklopu ovogodišnje smotre stvaralaštva je pred nama. Započeli smo s primanjem prijava za jednodnevne i dvodnevne radionice namijenjene odraslima...

opširnije
anthem-inline
U LABINU ODRŽAN 2. FESTIVAL U SKLOPU PROJEKTA ŽIVOT PUN MOGUĆNOSTI

U Labinu je, u prepunoj Gradskoj knjižnici, uspješno održan 2. Festival "Život pun mogućnosti" kojeg je organizirao Centar za inkluziju i podršku u zajednici u partnerstvu s Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama Istre, Udrugom za promicanje stvaralaštva Art studio i Gradom Labinom..

opširnije
anthem-inline
BUDI TATA - AKTIVNO SUDJELUJ U ODGOJU DJECE

Udruga Art studio partner je Udruzi Roda na projektu "Budi tata - aktivno sudjeluj u odgoju djece", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih...

opširnije

ONLINE PRIJAVA ZA RADIONICE KERAMIKE

- radionica keramike za odrasle
- radionica Junior +
- radionica Dana stvaralaštva


MOLIMO ISPUNITE FORMU

Izjava o privatnosti:  Udruga Art studio ne trguje vašim Informacijama.
Pohranjene informacije o Vama koristimo isključivo kako bi Vas kontaktirali vezano za vašu prijavu ili upit.