NASLOVNA  /   NOVOSTI
VOLONTIRANJE U ZAJEDNICI " ŽIVOT PUN MOGUĆNOSTI "

Jadran, Pula:

"Dosad sam nekoliko puta volontirao u jednokratnim likovnim i sportskim manifestacijama, ali volontirati na ovakav način za mene je nešto potpuno novo. Dvaput tjedno volontiram u Udruzi Art studio kao asistent voditelju keramičkih radionica.

Zanimljivo mi je jer su polaznici radionica djeca iz Osnovne škole Vidikovac i djeca s teškoćama u razvoju koji pohađaju Školu za odgoj i obrazovanje u Puli. Imam i svoju zaštitnu odjeću da se ne isprljam, a djeci pomažem u dodavanju alata i gline, pomažem u rezanju gline, lijepljenju..

Sve što treba ja sam tu spreman odraditi. Svaki puta kada dođem na radionicu voditelj Igor kaže mi koja je tema i što radimo te što očekuje od mene pa ukoliko imam dodatnih pitanja tada ih mogu postaviti. Atmosfera je radna, ali ugodna i osjećam se prihvaćeno."

  • project
  • project
  • project


Izjava organizatora volontiranja:

"Jadran je volontirao tijekom keramičkih radionica za djecu iz redovne pulske Osnovne škole Vidikovac i djece s teškoćama u razvoju iz Škole za odgoj i obrazovanje Pula i pokazao se izuzetno korisnim. Na volontiranje dolazio je redovito i na dobiveni zadatak vrlo odgovorno reagirao. Pomagao je djeci tijekom radionice, ali je bio vrlo aktivan i kod postavljana završne izložbe, što je našoj organizaciji bilo od velike pomoći."
- Igor Fabris, predsjednik Udruge Art studio -


some-image

BRZI KONTAKT