NASLOVNA  /   NOVOSTI

GODIŠNJA IZLOŽBA POLAZNICA ART STUDIJA

U Gradskoj knjižnici i čitaonici krajem lipnja otvorena je godišnja izložba radova polaznica radionica keramike u Udruzi Art studio. Zavidan broj i kvaliteta radova uz odličan postav Igora Fabrisa, u Gradsku knjižnicu i čitaonicu privukao je veliki broj posjetitelja.

Tako su se na izložbi uz najjednostavnije oblikovane predmete nastale dubljenjem i " zmijicama ", našle i slike većih i manjih formata, keramičke skulpture i vaze izrađene u raku keramici, tehnici "Ob Vara" ( Ruski raku ), tehnici "Horse" te "Naked" raku.

  • project
  • project
  • project

"Otkako smo prije sedam godina počeli izlagati i javnosti pokazivati godišnje rezultate našeg rada, sa sigurnošću mogu reći da ove godine imamo najširi dijapazon tehnika oblikovanja i bojanja keramike", rekao je predsjednik Art studija Igor Fabris. Polaznicima su uručene diplome, a njih su dijelili volonteri iz "Centra za inkluziju i podršku u zajednici" Meri Drndić, Emin Bašić i Žarko Sinčić. Meri, Žarko i Emin redovito dolaze na radionice u Art studiju i volonterski asistiraju prilikom održavanja aktivnosti.

BRZI KONTAKT